Varmt välkommen!

April 7, 2017

Hej Underbara Du! Du är varmt välkommen till min blogg som handlar om Mental träning och övrigt inom ”hjärnbranchen” samt livet här, nu och framöver! Om en dryg månad blir jag utexaminerad Mental tränare efter att ha genomgått en  gedigen 2-årig utbildning. Om ytterligare några månader öppnar jag mitt företag där jag erbjuder Mental tränar- tjänster till alla som behöver. Välkommen att följa med!

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Gilla
Please reload

Senaste inlägg

June 13, 2017

April 16, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Taggar

Marika Berglund

marika@hjarnbalans.fi

T +358 40 501 34 76

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Den mest inflytelserika person du kommer att prata med idag är du, så var noga med vad du säger till dig själv.

~ Anders Haglund

FO-nummer: 1806494-2