Din Mentala Träningsplats-Ditt inre gym

May 27, 2017

 

Drömmer du dig bort ibland till en härlig och underbar plats där solen alltid skiner, där du alltid finner värme, trygghet och glädje? Där du kan vara dig själv ut i minsta fingerspets och där allt är möjligt?

 

Föreställ dig den mest sköna och avkopplande plats du vet.. ett ställe du kanske har varit på förut som du har fina minnen ifrån, eller ett drömställe. Det kan vara ett rum, en plats i naturen, en färg, en känsla… Ja du förstår tanken-platsen kan finnas var som helst och se ut hur som helst. Det viktiga är att du tänker på skön avkoppling, trivsamhet, lugn och trygghet när du tänker på platsen. I Mental Träning kallar vi den här platsen för din inre mentala träningsplats och det är just på den här platsen som den Mentala Träningen sker.

 

I träningen inreder du platsen helt som du önskar och jag som Mental Tränare bidrar till inredningen med olika verktyg som hjälper dig att bl a påverka ditt liv och din karriär till det bättre, hämta krafter och vila effektivt. Den här platsen kan du gå till när helst du behöver den och med tiden lär du dig att ta dig dit på bara några sekunder! Visst låter det häftig?! Hur tråkig och mulen din dag än är hittar du alltid positivitet och solsken på din Mentala Träningsplats! Där finns din fristad, din oas. Det blir som att gå till gymmet bara det att det är till ditt inre mentala gym! Och det kräver inte mer än några minuter av din tid, men effekten blir desto större.

 

Jag använder mig dagligen av min Mentala Träningsplats Det är en solig strandglänta med het sand, palmer, klart vatten och höga berg i bakgrunden. Jag är så gott som ensam på stranden. Jag går alltid ner till strandvattnet och står en stund med det ljumma vattnet upp till anklarna och känner den varma solen värma mitt ansikte. Efter det knegar jag mig upp (ni vet, det är tungt att gå i finfin sand) till min färgglada, randiga solstol där jag lägger mig och känner solens varma strålar värma hela min kropp. Allt är gott och lugnt.

 

Om du är nyfiken på att bygga upp din egen härliga Mentala Träningsplats där du kan träna på allt det du önskar och på det sättet förbättra din livskvalitet, ta då kontakt så hjälper jag dig att komma igång!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Gilla
Please reload

Senaste inlägg

June 13, 2017

April 16, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Taggar

Marika Berglund

marika@hjarnbalans.fi

T +358 40 501 34 76

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Den mest inflytelserika person du kommer att prata med idag är du, så var noga med vad du säger till dig själv.

~ Anders Haglund

FO-nummer: 1806494-2